Date Sites

Ervaringen, Beoordelingen en Promoties

ideale-dating-site-quiz
veilig online daten, hoe doe je dat?
26 mei, 2015
Dating Blog, Dating Tips
Geen reacties
, , ,

Veilig online daten

We kunnen rustig stellen dat daten via het internet veilig is. Uiteraard zijn er altijd mensen die uit zijn op andere zaken dan waar dating websites voor bestemd zijn. Hier volgen een aantal tips en ideeën om te voorkomen dat je ergens ingeluisd wordt.

  • Je hoeft niet argwanend te zijn als je gaat daten via het internet. Maar probeer wel altijd op je gevoel af te gaan. Online daten is een leuke bezigheid, en je doet het nou eenmaal om de nieuwe liefde van je leven te vinden!
  • Bij het uitwisselen van gegevens en persoonlijke informatie als je achternaam, huis / mobiele telefoonnummer, huisadres en emailadressen is voorzichtigheid geboden. Onze tip is, maak als eerst een anoniem email adres aan met een nickname (een fictieve naam). Als je later in het date proces een positief gevoel bij iemand krijg kan je langzaam een vertrouwensband opbouwen. Dan kan je bijvoorbeeld mobiele telefoon nummers uitwisselen, maar wees a.u.b. altijd voorzichtig bij het geven van je huisadres.
  • Mocht een onprettig gevoel hebben bij iemand waarmee je in contact bent gekomen, verbreek dan direct het contact.
  • Vraag voldoende informatie aan diegene waar je mee in contact bent gekomen, als hij niks prijs geeft dan heeft hij zeker iets te verbergen.
  • Wees op je hoede met het verstrekken van financiële informatie.
  • Voor de eerste ontmoeting is het verstandig op een neutrale en publieke plek af te spreken.

Vergeet niet dat het grootste deel van de leden op datingwebsites zoekt naar de liefde van zijn leven. En dat daten een ontspannende en leuke bezigheid is. Geniet ervan, doe er je voordeel mee, maar wees wel op je hoede.

 

Dating Updates

Wij zijn veilig!

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )