Date Sites

Ervaringen, Beoordelingen en Promoties

ideale-dating-site-quiz
dating tips voor de eerste date
26 mei, 2015
Dating Blog, Dating Tips
Geen reacties
, , ,

Tip voor de eerste date!

Wat zijn haar plannen?

Wil je niet voor verassingen komen te staan, vraag dan naar haar dromen. Mocht ze direct over kinderen beginnen, dan weet je dat de dame graag zo snel mogelijk kinderen wilt. Dit hoeft geen probleem te zijn als jij dit ook wilt, maar misschien wil jij wel eerst een wereldreis maken met je nieuwe liefde. Door erna te vragen en duidelijk te zijn over jouw wensen schep je duidelijkheid en voorkom je teleurstellingen bij haar. Daarbij, mochten de interesses gedeeld worden door de dame, dan wordt dit sowieso positief ontvangen.  Vergeet ook niet over jezelf te vertellen, want mannen hebben wel eens de neiging een gesloten houding aan te nemen op de eerste date. Vertel over je carrière, je hobby’s en wees niet te bescheiden!

Lachen en betalen

Als je de kop van deze alinea leest vraag jezelf af of deze combi wel bestaat?
De tip is als volgt, probeer veel te glimlachen tijdens je eerste date, dit laat een positieve indruk achter. Daarnaast zal ze automatisch denken dat je een goed gevoel voor humor hebt en dat haar humor in de smaak valt bij jou. Let wel op dat je niet te uitbundig lacht bij slechte grappen, mocht het iets worden tussen jullie dan hoor je deze grap waarschijnlijk nog vaker..
Dan adviseren we om als man zijnde bij de eerste date gewoon alles te betalen, dit hoort nou eenmaal. De volgende keer kun je rustig de rekening delen en in de toekomst zal zij ook haar portemonnee trekken. Maar voor de eerste date betaald de man.

Dating Updates

Wij zijn veilig!

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )