Date Sites

Ervaringen, Beoordelingen en Promoties

ideale-dating-site-quiz
Dating tips voor vrijgezelle mannen
26 mei, 2015
Dating Blog, Dating Tips
Geen reacties
, , ,

Essentiële dating tips voor mannen

Er doen vele verhalen over wat vrouwen nou precies aantrekkelijk vinden aan een man.. Dit is een lastige kwestie. Is het de eerste indruk die bepaald? Er zijn vele theorieën en dating tips waar beschreven wordt wat een man moet doen om een vrouw te versieren.. In de praktijk blijkt echter dat vrouwen vooral de houding van een man beoordelen. Zelfverzekerd, ontspannen, sociaal en vooral vriendelijk zijn moet genoeg zijn.. Natuurlijk is het belangrijk dat je er verzorgt uitziet en goed voor de dag komt. Maar twijfel en onzekerheid bij een man zijn in het versieren een absolute afknapper voor de vrouw.

Hoe controleer je bij jezelf of je klaar bent om die ene leuke dame te versieren? Eigenlijk is dit heel simpel.. Denk er vooral niet bij na.. Want zolang jij jezelf de vraag stelt: Hoe spreek ik een vrouw aan? , kun je beter wachten en bij jezelf nagaan waarom je dit denkt. Het is namelijk niet de vraag wat je in eerste instantie tegen een vrouw zegt.. Maar hoe je overkomt. Zorg simpelweg dat je geen twijfels hebt over jezelf, een vrouw is namelijk net als jij een mens met onzekerheden.

Vrouwen houden gewoon van een man die vriendelijk is en lacht, die sociaal is en respect heeft voor haar. Als je dan ook nog zorgt dat je verzorgt voor de dag komt niet te aanhankelijk bent.. Dan zit je al goed. Heb je namelijk te maken met vrouw die kijkt naar materiele aspecten, zoals je auto, je huis en kleren… Vraag je dan af of dit wel de juiste vrouw is voor jou om een nieuwe relatie mee te beginnen.

Dating Updates

Wij zijn veilig!

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )